Vendégkönyv

Ide írhatod észrevételeidet, megjegyzéseidet, véleményedet hozzászólás formájában a honlapról, a zenekarról, a globális felmelegedés plüssfókákra gyakorolt hatásáról… illetve, amiről akarsz!

Hozzászólások
  1. ha bemegy, gól. szerint:

    Első? 🙂 Indexen láttam a videót, és tetszett. Nem vagyok punk, de egy ilyen koncertet megnéznék! Sok sikert!

  2. Péter szerint:

    Helló, Az Indexen láttam veletek a videó és tetszettek a szövegek, a látásmód és sok sikert kívánok. Nem vagyok oda a punk zenéért de ha valami érdekes akkor az független egy stílustól.

  3. Olli Urr szerint:

    Az egyetlen punkzenekar vagytok Magyarországon. Gyertek Kaposvárra is. Angus Klub! El ne kurvuljatok, ez így jó, ahogy van.

  4. Timúr szerint:

    Megyünk!Mikor merre hogyan? 😀

    • Olli Urr szerint:

      Timúr! Már felvettem a kapcsolatot a klubbal, várom a válaszukat. Lehet, hogy közvetlenül titeket fognak keresni. Hajrá! Remélem menni fog.

      • Timúr szerint:

        Nagyon szépen köszönjük a segítséget! Reméljük mi is!

  5. HB szerint:

    Jó estét!
    Közös koncert esetleg elképzelhető lenne mivelünk a közeljövőben?
    Ezek lennénk: http://honeckerbosszuja.uw.hu/index.html
    Annyit érdemes még tudni rólunk, hogy ritkán érünk rá úgy egyébként bármire, mint például próbálni is, de állítólag az első koncertünk az jó volt.
    Üdv.
    Bazsu

    • Timúr szerint:

      Szevasz!

      Persze! Benneteket már régebben is elszerettünk volna hívni,mert szeretjük amit csináltok! az ímélcímem audig@freemail.hu itt tudunk tárgyalni. Januárban csinálhatnánk valami jóságot! Akár Budapesten akár máshol! Nagyon örülünk most! Köszönjük szépen!
      Maradok tisztelettel: Timúr

Hozzászólás